DE WERKWIJZE VAN MR. PAUL LOGEMANN

Dagvaarding ontvangen? We gaan direct voor u aan de slag!

Hoe doen wij dit?

Zo gaan wij te werk

7

Werkwijze

Op het moment dat u in aanraking komt met politie en justitie, komt er ontzettend veel op u af. Wat uw situatie ook is, wij kunnen u helpen om uw strafzaak op de beste manier te doorstaan. De heer Logemann beschikt over jarenlange ervaring in zowel grote als kleine strafzaken. Hij zal u begeleiden gedurende het hele proces, van begin tot eind.

7

Wanneer neem ik contact op?

Het is raadzaam om zo snel mogelijk contact op te nemen met advocatenkantoor Logemann als u bent aangehouden door de politie of een uitnodiging voor verhoor hebt gekregen. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen wanneer u een uitnodiging voor een OM-zitting of een dagvaarding hebt ontvangen.

Of het om uw eigen strafzaak gaat, die van uw partner of van een familielid: hoe sneller wij van u horen, hoe beter wij alles kunnen voorbereiden. U kunt uw dagvaarding per direct doorsturen via WhatsApp zodat wij gelijk voor u aan de slag kunnen gaan. Ook op het moment dat u in uw strafzaak nog geen dagvaarding heeft ontvangen kunt contact met ons opnemen. Ongeacht waar u woont of wat uw financiële situatie is.

Wanneer u door de politie bent aangehouden, kunt u aan de politie aangeven dat u de heer Logemann wenst als voorkeursadvocaat. De heer Logemann zal hiervan een piketmelding ontvangen. Hij zal u zo snel mogelijk komen opzoeken op het politiebureau om u rechtsbijstand te verlenen tijdens het politieverhoor.

Indien u een andere advocaat toegewezen hebt gekregen en u zou graag willen dat de heer Logemann uw zaak overneemt, zou u dat uitdrukkelijk aan uw huidige advocaat moeten verklaren. Vervolgens kunt u zelf contact opnemen met advocatenkantoor Logemann.

7

Hoe gaat het verder?

Na het eerste contact zal u kennismaken met de heer Logemann. Geen zorgen, u zit nergens aan vast. Als er om welke reden dan ook geen klik is, bestaat de mogelijkheid om de samenwerking te beëindigen. Het is belangrijk dat u op uw gemakt voelt bij advocatenkantoor Logemann. Het contact tussen de advocaat en de cliënt is van groot belang.

De verdere aanpak is afhankelijk van de aard van de strafzaak en het stadium waar deze zich in bevindt. In alle gevallen zal de heer Logemann in samenspraak met u een concreet plan opstellen. Advocatenkantoor Logemann zet zich in voor heldere communicatie en een zo gunstig mogelijke uitkomst. De heer Logemann staat van begin tot eind voor u klaar. Hij is zeven dagen per week bereikbaar en tijdens ieder politieverhoor en elke zitting aanwezig.

Heeft u hulp nodig bij uw strafzaak? Neem dan vandaag nog contact op met de heer Logemann een stuur direct uw dagvaarding in.

Onze cliënten

Dit zeggen cliënten over Logemann

Loading...