Ons kantoor

Maak kennis met ons advocatenkantoor in Leeuwarden

Mr. Paul Logemann

Strafrechtadvocaat in Friesland

De heer Paul Logemann is een gepassioneerde strafrechtadvocaat uit Leeuwarden. Hij strijdt al 25 jaar voor de belangen van zijn cliënten door heel Nederland. Zijn nadruk ligt met name op Noord-Nederland: Friesland, Groningen en Drenthe. In zijn loopbaan heeft hij alle soorten strafzaken voorbij zien komen.

Voor hem zijn er geen grote of kleine zaken. Iedere zaak is even belangrijk. Hij maakt geen onderscheid tussen betalende zaken, of pro deo zaken. Iedere zaak krijgt de aandacht die het verdient.

Heeft u een strafrechtadvocaat nodig, of wilt u advies over uw zaak? Neem dan direct contact met ons op.

advocaten kantoor Leeuwarden Logemann

Kantoor in Leeuwarden, landelijk actief

De heer Logemann heeft rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en is afgestudeerd in de strafrechtelijke afstudeerrichting. Al tijdens zijn studie liep hij stage bij een advocatenkantoor in Den Haag, waar hij na zijn studie ook als advocaat aan de slag ging. Hoewel hij tijdens zijn opleiding ervaring opdeed in verschillende rechtsgebieden, trok het strafrecht zijn voorkeur. Na enkele jaren verhuisde hij naar Friesland en werkte hij enige tijd buiten de advocatuur. Ook heeft hij bijna twee jaar als rechter in opleiding gewerkt bij de sector bestuursrecht van de rechtbank Groningen.

Het strafrecht en de advocatuur bleven echter aan hem trekken. Daarom besloot hij na een paar jaar de draad weer op te pakken en zijn eigen advocatenkantoor te starten, eerst op Terschelling en later in Harlingen, om zich uiteindelijk in Leeuwarden te vestigen.

Vanuit zijn kantoor in Leeuwarden zijn de rechtbank, het politiebureau en de penitentiaire inrichting Leeuwarden op fietsafstand, terwijl Groningen en Assen ook snel bereikbaar zijn. Zijn werk vereist echter dat hij regelmatig door heel Nederland reist en soms zelfs internationaal.

advocaten kantoor Leeuwarden Logemann

Mr. Paul Logemann is aangesloten bij:

Ervaren Strafrechtadvocaat

De heer Logemann is sinds 5 januari 1996 ingeschreven bij de Nederlandse Orde van
Advocaten als advocaat. Hij heeft diverse opleidingen op het gebied van het strafrecht gevolgd
en heeft de specialisatie opleiding strafrecht aan de Vrije Universiteit met succes afgerond.

Mr. Paul Logemann treedt regelmatig op als spreker bij symposia en themadagen van de politie. Ook heeft hij recent nog als gastdocent les mogen geven over de rol van de advocaat tijdens het politieverhoor aan de politieopleiding verdiepend verhoor. Daarnaast begeleidt hij regelmatig stagiaires omdat hij van mening is dat je kennis en ervaring moet delen en overdragen.

Ook is hij lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten en aspirant-lid van de vereniging van TBS-advocaten. Een aantal keer per jaar neemt hij deel aan een gestructureerd intercollegiaal overleg met een aantal Friese strafrechtadvocaten om ook daar te leren van elkaars ervaringen en kennis aan elkaar te kunnen overdragen. “Daarvan worden we uiteindelijk allemaal beter en dat komt onze cliënten alleen maar ten goede”, aldus de heer Logemann. 

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige strafrechtadvocaat die er voor u staat in de rechtszaal? Dan bent u bij mr. Paul Logemann aan het juiste adres. U kunt rekenen op een kritische en scherpe advocaat die u altijd eerlijk adviseert. Uiteraard kijkt hij of alle regels en procedures zijn gevolgd en zorgt hij ervoor dat uw rechten als verdachte worden gerespecteerd. Hij is betrokken en gedreven en gaat (samen met zijn cliënt) altijd voor het beste resultaat!

“When you’re backed against the wall, break the goddamn thing down.”

Harvey Spector

Allisha de Vicq de Cumptich.

Allisha de Vicq de Cumptich

Juridisch administratief medewerkster

Allisha is sinds januari 2022 aan ons kantoor verbonden. Als student HBO-rechten aan de NHL-Stenden Hogeschool heeft zij een half jaar stagegelopen bij ons kantoor. Daarbij viel haar enthousiasme en ambitie voor het strafrecht en de strafrechtadvocatuur gelijk op. Al tijdens haar stage heeft zij zich laten zien als een talentvolle en ambitieuze studente die grote belangstelling heeft voor het alles wat te maken heeft met het strafrecht. Sinds juni 2022 is Allisha als juridisch-administratief medewerkster bij Advocatenkantoor Logemann en ondersteunt zij Paul Logemann in zijn strafrechtpraktijk.

Ze bijt zich vast in juridische vraagstukken en verdiept zich grondig in de dossiers. Naast een gedegen kennis beschikt zij over een gezonde dosis humor en is zij een hele fijne collega om mee te werken. Geen uitdaging gaat ze uit de weg en ze beschikt over een echte vechtersmentaliteit!

Allisha is in juni 2023 afgestudeerd als HBO-jurist. In september 2023 is zij gestart met het volgen van de premaster rechtsgeleerdheid richting Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen om zo uiteindelijk haar grote droom te kunnen verwezenlijken, strafrechtadvocaat worden. Door haar studie te combineren met het werk bij Advocatenkantoor Logemann doet zij veel kennis en praktijkervaring op. Ze behandelt klaagschriften, doet de administratie en beheert de strafdossiers.

Allisha bereidt zaken voor en doet juridisch onderzoek. Ook gaat zij geregeld mee naar de rechtbank om zoveel mogelijk kennis in de praktijk op te doen. Allisha is daarmee een waardevolle kracht voor ons kantoor en een belofte voor de toekomst!

Allisha de Vicq de Cumptich.

Paul in de media

DAGBLAD VAN HET NOORDEN

Crystal meth lab

'Mexicaanse drugskoks ingezet bij crystal meth lab in Kerkenveld'
Bij het drugslaboratorium in een boerderij in Kerkenveld zijn voor de productie van crystal meth zeer waarschijnlijk Mexicaanse koks ingezet. Dat zegt advocaat Paul Logemann van de bewoner van het pand, de 73-jarige Henk W. Drugscriminelen zouden hebben gedreigd om hem in de gierput te gooien.

KASSA

Jonge internet oplichter

Minderjarige oplichter Yebbi, Knaakland en World Incasso veroordeeld. Vorig jaar besteedden we aandacht aan de praktijken van een internetoplichter. Via bedrijfjes met namen als Yebbi, Knaakland en World Incasso wist deze oplichter vele consumenten geld afhandig te maken. Na onderzoek van ons bleek het om jongen van pas 15 jaar oud te gaan.

CRIMESITE

Hells Angels

Door de inzet van de criminele burgerinfiltrant denkt het Openbaar Ministerie aan te hebben kunnen tonen dat een prominent lid van de Hells Angels Harlingen bij de internationale drugshandel betrokken was en dat een lid van de Hells Angels Finland deelnam aan de criminele organisatie die de drugshandel uitvoerde en geldbedragen van Finland naar Nederland bracht (witwassen).

advocaten kantoor Leeuwarden Logemann

BIJ WELKE STRAFZAKEN STAAN WE U BIJ?

De heer Logemann reist het hele land door voor zowel grote als kleine strafzaken. Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Dan gaan we voor u aan de slag om de beste verdediging te voeren. Bij advocatenkantoor Logemann strijden wij voor gelijkheid voor iedereen, ongeacht uw woonplaats, financiële situatie of verleden. Iedereen heeft recht op een eerlijk proces en daar zullen we altijd voor vechten.

Advocatenkantoor Logemann is gespecialiseerd in het strafrecht en biedt daarnaast ondersteuning op het gebied van verkeersstrafrecht, jeugd(straf)recht, penitentiair recht en militairstrafrecht. Daarnaast behandelen wij internationale strafzaken, beslagzaken, bezwaarschriften, klaagschriftprocedures en verzetschriftprocedures. Wij staan u bij tijdens het politieverhoor, bij OM-zittingen, beklagcommissies, kantonrechterzaken, politierechterzaken, de Meervoudige Kamer en in hoger beroep.

Twijfelt u of wij u verder kunnen helpen? Hieronder treft u een overzicht met de rechtsgebieden waar advocatenkantoor Logemann zich op richt:

advocaten kantoor Leeuwarden Logemann

ADVOCAAT INSCHAKELEN

Bent u door de politie aangehouden of heeft u een dagvaarding ontvangen? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan via telefoon, e-mail of het contactformulier op deze website. Hoe sneller u contact met ons opneemt, hoe meer tijd wij hebben om uw zaak voor te bereiden.

Na het eerste contact zal de heer Logemann een intakegesprek inplannen om kennis te maken en de zaak te bespreken. Tijdens het intakegesprek zal duidelijk worden hoeveel advocatenkantoor Logemann voor u kan betekenen. Het is van belang voor de samenwerking dat er sprake is van wederzijds vertrouwen. De juiste match tussen cliënt en advocaat is daarvoor essentieel. U zal tijdig worden geïnformeerd over de werkwijze en tarieven.

Heeft u hulp nodig met uw strafzaak?

Bel ons of stuur direct uw dagvaarding op, dan gaan we meteen aan de slag.
Onze hulp is altijd dichtbij.

Onze cliënten

Dit zeggen anderen over mr. Paul Logemann

Loading...