Mr. Paul Logemann

Mr. Paul Logemann is geboren in 1966 te ’s-Gravenhage. In 1990 is hij rechten gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Leiden. In 1995 is hij afgestudeerd in het Nederlands recht met als specialisatie Strafrecht.

Na zijn studie is hij beëdigd als advocaat en is vervolgens gaan werken bij Advocatenkantoor Van den Boogaard in Den Haag. Hier heeft hij zijn beroepsopleiding voltooid en heeft hij ruime proces-ervaring opgedaan op diverse rechtsgebieden waaronder het strafrecht, echtscheidingsrecht en algemene juridische kwesties. 

In 2000 is hij naar Terschelling verhuisd en is hij als jurist bij de gemeente Terschelling gaan werken. Daar heeft hij zich o.a. bezig gehouden met het bestuursrecht, het bouwrecht en met bestemmingsplannen. Daarnaast heeft hij ruim twee jaar als rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Groningen gewerkt. Daardoor weet hij als geen ander hoe de overheid en de rechtelijke macht werkt. Sinds 2007 is hij weer terug in de advocatuur. 

Sinds 2007  heeft Logemann een eigen advocatenkantoor eerst op Terschelling en later vanuit Harlingen. Steeds meer cliënten willen juist vanwege de persoonlijke betrokkenheid gebruik maken van zijn diensten. Vanwege zijn ervaring in de advocatuur, bij de overheid en in de rechtelijke macht is hij in staat om de belangen van zijn cliënten op een hoog niveau te behartigen. De behoefte aan verdere specialisatie en de wens om met andere advocaten samen te werken hebben hem er toe gebracht om een nieuwe stap in zijn carriere te zetten. 

Vanaf 1 januari 2019 is hij toegetreden als partner bij Canoy strafrechtadvocatuur te Leeuwarden. Door de samenwerking binnen een gespecialiseerd strafrechtkantoor zal het kwalitatief hoge niveau van de juridische kennis en ervaring worden gebundeld. Daarnaast wordt de bereikbaarheid en de continuïteit van de behandeling van uw zaak vergroot doordat er altijd iemand is de van uw zaak op de hoogte is. Een team van drie advocaten, een juridisch medewerkster en een secretaresse staan daarvoor garant. 

Mr. Paul Logemann is donateur van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. Als vrijwillig bemanningslid van de reddingboot van Terschelling zette hij zich ruim 12 jaar bij nacht en ontij in voor anderen. Nog altijd is hij als redder aan de wal verbonden aan de KNRM.