Mr. Paul Logemann

Mr. Paul Logemann is geboren in 1966 te ’s-Gravenhage. In 1990 is hij rechten gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Leiden. In 1995 is hij afgestudeerd in het Nederlands recht met als specialisatie Strafrecht.

Na zijn studie is hij beëdigd als advocaat en is vervolgens gaan werken bij Advocatenkantoor Van den Boogaard in Den Haag. Hier heeft hij ruime proces-ervaring opgedaan op diverse rechtsgebieden waaronder het strafrecht, echtscheidingsrecht en algemene juridische kwesties. Hij heeft veel kleine en grote strafzaken gedaan.

In 2000 is hij naar Terschelling verhuisd en is hij als jurist bij de gemeente Terschelling gaan werken. Daar heeft hij zich o.a. bezig gehouden met het bestuursrecht, het bouwrecht en met bestemmingsplannen. Daarnaast heeft hij ruim twee jaar als rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Groningen gewerkt. Daardoor weet hij als geen ander hoe de overheid en de rechtelijke macht werkt. Sinds 2007 is hij weer terug in de advocatuur. In 2007 heeft hij een opleiding tot mediator gevolgd aan een door het NMI erkend opleidingsinstituut.

Inmiddels heeft Logemann een eigen advocatenkantoor in Harlingen en treedt hij op als advocaat door heel Nederland. Steeds meer cliënten willen juist vanwege de persoonlijke betrokkenheid van mr. Paul Logemann gebruik maken van zijn diensten. Vanwege zijn ervaring in de advocatuur, bij de overheid en in de rechtelijke macht is hij in staat om de belangen van zijn cliënten op een hoog niveau te behartigen. Door zijn unieke en persoonlijke aanpak weten inmiddels ook vele particulieren en bedrijven hem te vinden.

Mr. Paul Logemann is donateur van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. Als vrijwillig bemanningslid van de reddingboot van Terschelling zette hij zich ruim 12 jaar bij nacht en ontij in voor anderen. In zijn vrije tijd doet hij aan verschillende sporten zoals (race)fietsen, kickboksen, tennis, duiken en strandzeilen.