Ons kantoor is gespecialiseerd in strafrecht en jeugd(straf)recht.

Mr. Paul Logemann ook civiele zaken behandelen zoals echtscheidingen en omgangsregelingen. 

Mr. Paul Logemann is soms een tikkeltje eigenwijs maar altijd recht door zee. U krijgt van hem duidelijke antwoorden in begrijpelijke taal! 

Het kantoor is bij uitstek actief in strafrecht maar biedt ook ondersteuning op andere terreinen in het civiele recht.  Het kantoor heeft een persoonlijke benadering en wordt gekenmerkt door een grote betrokkenheid bij zijn cliënten. Vanwege die persoonlijke betrokkenheid gaat mr. Logemann voor al zijn cliënten tot het uiterste. De advocaat hechten aan een goed contact op basis van wederzijds vertrouwen en komt vaak bij gedetineerden cliënten langs om de zaak te bespreken. U kent de medewerkers van het kantoor en het kantoor kent u, en samen gaan we voor de zaak!

Mr. Logemann staat u juridisch bij met raad en daad. Hij zal voor u pleiten, gaat naar de politie, bezoekt gedetineerden, geeft advies, procedeert bij de rechter, voert onderhandelingen of bemiddelt, net wat er in uw geval nodig is. Samen met u zoeken wij naar de beste en snelste oplossing om u te helpen. U krijgt duidelijke en heldere adviezen in begrijpelijke taal zodat u direct weet waar u aan toe bent. Samen bekijken wij wat de beste weg is in uw zaak. Wij nemen u zaak en uw mening serieus.

Bel gerust voor een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen doen. Zit u gedetineerd? Dan komen we gewoon bij u langs!