Advocatenkantoor Logemann is gevestigd in Harlingen maar werkt voor cliënten door heel Nederland!

Ons kantoor is gespecialiseerd in strafrecht en jeugd(straf)recht. Daarnaast doen wij familierecht. Mr. Paul Logemann is soms een tikkeltje eigenwijs maar altijd recht door zee. U krijgt van ons duidelijke antwoorden in begrijpelijke taal! 

Ons kantoor is bij uitstek gespecialiseerd in een persoonlijke benadering en wordt gekenmerkt door een grote betrokkenheid bij zijn cliënten. Vanwege die persoonlijke betrokkenheid vecht Logemann voor al zijn cliënten en gaat hij tot het uiterste. Hij hecht ook aan een goed contact op basis van wederzijds vertrouwen en komt vaak bij gedetineerden cliënten langs om de zaak te bespreken. U kent uw advocaat en de advocaat kent u, en samen gaan we voor de zaak!

Advocatenkantoor Logemann staat u juridisch bij met raad en daad. Wij pleiten, gaan naar de politie, bezoeken gedetineerden, geven advies, procederen bij de rechter, voeren onderhandelingen of bemiddelen, net wat er in uw geval nodig is. Samen met u zoeken wij naar de beste en snelste oplossing om u te helpen. U krijgt duidelijke en heldere adviezen in begrijpelijke taal zodat u direct weet waar u aan toe bent. Samen bekijken wij wat de beste weg is in uw zaak. Wij nemen u zaak en uw mening serieus.

Bel gerust voor een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten om te zien wat wij voor u kunnen doen. Zit u gedetineerd? Dan komen we gewoon bij u langs!